Drillkurs

6DK 01

Inkl. Kurs

MERK! Det er viktig at du leser og forstår vilkårene. Ved å registrere deg i tjenesten og/eller ved å klikke på en «Jeg godtar» eller liknende knapp og/eller ved å registrere deg i tjenesten (eller applikasjon som utgjør en del av tjenesten) bekrefter du at du har lest og forstått vilkårene og alle andre dokumenter det vises til her, inkludert våre retningslinjer for personvern,og at du samtykker til å være bundet av disse avtalene. Alle påmeldinger hos Gloss Cosmetics er bindende. Ved påmelding sender vi deg en bekreftelse og utsteder en faktura for gjeldende kurs.

Husk å lagre informasjonen før du legger i handlevogn.

Ikke glem å lagre tilpasningen for å kunne å legge til handlevogn. Du kan bare skrive inn datoene du finner i kursdatoer vår.
  • Maks 250 tegn
  • Maks 250 tegn
kr 4 990,00
Inklusive MVA

 Kundevurderinger og anmeldelser
 (5/5)  - 1 vurdering (er) - 1 anmeldelse (r)
Vis distribusjon

Om Kurs

Kursdatoer

Inkl. kurs

Med drillkurset lærer du deg å bruke den elektriske neglefilen. Drillen gjør jobber din lettere og raskere.Du lærer hvordan du bruker drillen på en riktig måte slik at du jobber riktig og effektivt. Drillen egner seg til både gele,manikyr og pedikyr.

Vi underviser max. 6 personer per gang og er veldig opptatt av at de som lærer hos oss er flinke når de er ferdig med kurset.Vi har ikke eksamen.

Drillkurs foregår:

  • Fileteknikk
  • Bits forskjeller
  • Slitasje reduksjon
  • Forenklet etterfyllingsprosess
  • Etterfylling av tofargede støpenegler

Du trenger 1 modell til kurset fra klokken 10.00, (noen som har gelenegler fra før) Si i fra på forhånd hvis vi skal hjelpe deg med å skaffe modeller.

6DK 01
99 Produkter
 Reviews
By (Leinøy, Norge) on  16 Mar 2021 (Drillkurs) :
(5/5

Fantastisk kurs

Var på kurs hos glosscosmetics i Ålesund. Tok flere kurs og er så fornøyd! Anbefalest :)

Report abuse