Velkommen til Gloss Cosmetics, her kan du finne produkter av høyeste kvalitet for neglervipper og brynsbehandlinger. Uansett om du vil gjøre de fineste neglene og vippene for vennene dine,  om du vil starte din egen virksomhet, eller kanskje du er en profesjonell stylist fra før av, er dette stedet for deg!  Du er velkommen til å utforske nettsiden vår, og takk for at du velger Gloss Cosmetics som din leverandør av produkter, behandlinger og kurs. Vi er glade for å se deg her.

Gloss Cosmetics Team

Våre kurs


Velkommen til Gloss Cosmetics. Det beste alternativet for deg som vil utdanne deg innen skjønnhetsbransjen i Norge. Vårt kurstilbud er utrolig bredt - vi tilbyr forskjellige kurs i vipper, negler, bryn, voksing osv. Vårt mål er å utdanne deg raskt, profesjonelt og til en Hva oppnår du med utdanning hos Gloss Cosmetics? Du vil bli opplært av erfarne lærere som gir deg kunnskap om alt innen teori og praksis. Våre medarbeidere vil gjøre sitt ytterste for å passere så mye kunnskap som mulig på den mest effektive måten.

Etter våre kurs vil du kunne begynne å jobbe på egen hånd. Vi tilbyr våre tjenester i mange byer som Oslo, Bergen, Sarpsborg, Alta, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Kristiansand. I tillegg til å holde kurs i salong er vi åpen for å holde kurs i andre byer, hvis det er stor forespørsel. Både privat personer, bedrifter og skoler er hjertelig velkomne til å ta kontakt.Du kan velge mellom helge og hverdagskurs. Du kan utvide dine kunnskaper i blant annet vippeextensions 1:1, vippeextensions 3-7D, Express vippeextensions, legge gele, neglelakk, gellac, filing med drill, voksing, utføre manikyr/pedikyr og utføre farging av bryn og vipper.

Bruk av våre produkter i kombinasjon med vippeextensions, gelenegler, gellac, bryn, manikyr og pedikyrkurs er en måte å sikre dine kunder høyeste kvalitetsprodukter. Det er verdt å understreke at våre kurs også inkluderer profesjonelle eller grunnleggende startpakke til gunstige priser. Du kan stille spørsmål om kurs, eller bare foreta en reservasjon på hvilken som helst opplæring du vil ha. Kurskalenderen er åpen for alle interesserte. Vi avholder ikke eksamen. Etter endt kurs vil du motta en internasjonal godkjent diplom fra Gloss Cosmetics som viser at du er en fullt kvalifisert stylist og kan utøve dette yrket.

Nyheter

Våre produkter

Vi tilbyr en rekke hybrid og ikke-hybrid neglelakkfarger, LED og UV-geler og alle produkter som er nødvendige for å utføre behandlingen. Hvis du har mer fantasi, kan du sette negler på noen spesielle Chrome/Hologram effekter, ekte swarovsky krystaller, mikroglassperler, blomster og alt du kan forestille deg. Her finner du pleieprodukter og arbeidsmaterialer som hjelper deg å opprettholde din skjønnhet og helse.

Hvis du er ute etter vippeextensions er dette et sted for deg. Du kan velge mellom klassiske, volum, express og flat vipper. Alle tilleggsprodukter som lim, pinsetter, limring, treningsutstyr er også tilgjengelige i vår nettbutikk.

For drive en profesjonell salong trenger man profesjonelle utstyr og produkter. På Gloss Cosmetics kan du kjøpe alt du trenger, som LED / UV- og UV-lamper i mange størrelser, drill, støvavsug bordlamper og andre tilbehør som våre stativ, uniformer, håndklær og plakater.